Csapó és Lánya

Telek- és Ingatlanrendező Kft.

Ingatlanközvetítés


Üdvözöljük Kedves Látogatóinkat!

Honlapunkon szíves tájékoztatást adunk társaságunk kialakulásáról, formájáról, szolgáltatásainkról. Vállalkozásunk családi vállalkozás aminek 2 fő állandó tagja van, Csapó Ferenc és Lengéné Csapó Ilona, mint ahogy nevünkben is szerepel. Amikor szükséges, a munka úgy kívánja családtagjaink is részt vesznek a munkában.

Csapó Ferenc vagyok. 1983-tól a rendszerváltásig névjegyzékes földmérőként dolgoztam, majd 1990 novemberében Kunhegyesen megalakítottam vállalkozásomat Telekrendező GMK. néven, ahol földmérési munkákat végeztünk. 1995-ben bővült a tevékenységi körünk és névváltozáson estünk át, innentől kezdve Telek- és Ingatlanrendező Bt. néven dolgozunk tovább. A földmérési munkák mellett most már ingatlanforgalmazással és értékbecsléssel is foglalkozunk. 2011 őszén cégünk átszerveződött, így a továbbiakban Csapó és Lánya Telek- és Ingatlanrendező Kft. néven dolgozunk tovább, ugyanazt a feladatkört ellátva, a már megszokott jó minőségben.
Cégünk 1995 óta foglalkozik ingatlanközvetítéssel és értékbecsléssel. Értékbecslésre általában a következő esetekben lehet szükség:

- Ingatlanok adásvétele
- Jelzáloghitel felvétele
- Örökségi ügyek
- Vagyonmegosztás
- Tulajdonostársak tulajdonrészeinek szétválasztása, eladása.
- Pályázati anyagokhoz+36-30/953-7316

Életünk egyik legnagyobb üzleti döntése egy ingatlan megvásárlása, ami egyrészt később életünk színhelye lesz, másrészt befektetésként is funkcionál. Ha azonban sikerül befektetési szempontból is jól választanunk (megfelelő helyen, jó áron, olyan ingatlant, amire lesz kereslet, ha a jövőben el akarjuk majd adni), nemcsak nyugodt otthonhoz jutunk, hanem jól megválasztott ingatlanunk értéknövekedéséből adódóan vagyonunk is gyarapodik.


Szolgáltatásaink:

  • Földmérési munkák (telekegyesítés, telekhatár-rendezés, megosztás, utcaszabályozás, telekosztás, kitűzés)
  • Épület feltüntetési vázrajz készítése.
  • Szolgalmi jog bejegyzéséhez vázrajz készítése
  • Telek kitűzés
  • Telek felmérés
  • Magassági felmérés, hossz és keresztszelvényezés
  • Geodéziai térképek készítése
  • Tanácsadás
  • Elkészült építkezések (épületek, lakóházak), beruházások (szennyvíz, gáz és egyéb infrastruktúra) megvalósulási rajzának elkészítése, geodéziai bemérése
  • Digitális térképek készítése (helyszínrajz, tervezési térkép, felmérési vázrajz)

Ingatlanok, telek, nyaraló, családi ház, üdülők, ipari hasznosítású épületek és ingatlanok eladásának közvetítése, adás-vételének lebonyolítása. Épület és föld ingatlanok értékbecslése.